Красиво и изваяно тяло!

Красиво и изваяно тяло!

Тънка талия, плосък корем, стегнати задни части и стройни крака са мечтата на много жени. За да постигнете перфектната фигура, трябва да предприемете редица действия, които ефективно ще ви помогнат да постигнете желания резултат. Здравословният начин на живот - правилното хранене и физическата активност са от съществено значение. Но това не е всичко. Струва си да използвате допълнителни методи, които ще ви подкрепят в постигането на целта ви.

 

 

Оформящите чорапогащи са тайно оръжие, което оптически подобрява фигурата за миг. Gatta със своя 27-годишен опит предлага иновативни функционални чорапогащи. Всеки модел е произведен с определена цел. Вижте сами колко лесно е да оформите тялото си с такива чорапогащи, които могат да се превърнат в първата стъпка по пътя към постигане на мечтаната фигура.

 

 

По-красив силует и по-леки крака

В името на здравия външен вид на краката, но и красивата фигура, Gatta създаде чорапогащника Relax Medica. Това са модерни функционални чорапогащи, които имат превантивен ефект и подпомагат кръвообращението. Деликатният, постепенен натиск елиминира усещането за тежки и уморени крака и предпазва от подуване. Но това не е всичко! Чорапогащите имат специална конструкция в областта на ханша, която нежно оформя стомаха, бедрата и дупето. Освен това, благодарение на иновативната SATIN SHEERS и технологията LYCRA®, те изглеждат красиво, перфектно прилепват към краката и ги правят да изглеждат по-тънки. Идеални са за ежедневна употреба. В чорапогащника Relax Medica не само ще изглеждаш красиво, но и ще се чувстваш чудесно.

Relax medica

 

Bye, Bye cellulite!

Портокаловата кожа в областта на бедрата, дупето и корема е постоянен проблем, с който много жени се борят. Но Gatta намери решение и на този проблем - революционните чорапогащници Bye Cellulite. Тяхната тайна се крие във влакната с добавени активни минерали, които излъчват инфрачервени лъчи при контакт с кожата. Тази полезна светлина се използва широко от години в козметологията и естетичната медицина за ускоряване на процесите на регенерация на кожата. Уникалните чорапогащници Bye Cellulite ще ви изненадат с нещо друго! Стягащата конструкция с висока талия прикрива изпъкналия корем, повдига задните части и подчертава талията. Наслаждавайте се на предимствата на функционалните чорапогащи всеки ден! Можете да ги съчетаете с много стилове, благодарение на факта, че се предлагат в две популярни дебелини: 20 и 50 DEN

 

 

Секси дупе

Повдигнатите и заоблени задни части са мечта на много жени. Благодарение на Gatta, можете да ги получите, без да използвате скалпел! Всичко, което трябва да направите, е да облечете оформящите чорапогащи Lift-up. Те са тънки, плътност 20 DEN и имат коригираща горна част, която повдига и закръгля седалището, придавайки естествен Push-up ефект. Специалният дизайн допълнително коригира фигурата около ханша, корема и талията. Благодарение на факта, че чорапогащите са изработени чрез съвременна 3D технология и използвайки иновативната прежда Lycra FUSION®, те са по-устойчиви на повреди, отличават се с красив външен вид и перфектно прилепват по крака.

Търсите ли идея за стайлинг за Свети Валентин?

прочети още

Чорапогащи имитиращи чорапи - чувствай се удобно и изглеждай съблазнително

прочети още

Готови за училище с Gatta!

прочети още

Започни есента със стил!

прочети още

Най-актуалните чорапогащи за предстоящия сезон

прочети още

Kолекция чорапогащи Gatta сезон Пролет/Лято

прочети още

Спрямо вашия ръст и килограми, можете да определите най-подходящия за Вас размер от продуктите на Gatta.

прочети още