Нова колекция Пролет-Лято 2021

Нова колекция Пролет-Лято 2021

В началото на последните десетилетия чорапогащите се превърнаха в много важен елемент от облеклото на жените. Те вече не са просто аксесоар, а често основата на ежедневния стил, без който би било невъзможно да се предаде подходящият характер на дадена дреха. Избираме чорапогащите като детайл, за да подчертаем и подобрим нашата визия.

 
Новото лице на геометрията

Последната колекция чорапогащници Gatta не можеше да пропусне деликатна геометрия под формата на точки или миниатюрни квадратчета. Нищо странно, това са изключително вечни дизайни и в продължение на много сезони те присъстват в колекциите на най-големите модни къщи в света. Този сезон решихме да придадем на геометрията малко по-различно измерение - много елегантно и женствено.

 

Светът принадлежи на смелите

Моделите на чорапогащниците са чудесен начин да изразите личността си и да подчертаете, че сте в крак със случващото се в света на модата. В сдържан стил, смелите чорапогащи се превръщат в елемент, който привлича вниманието към женските крака, като същевременно излага нашия подход към съвременните тенденции.

Модел Letters с букви, поставени на големи интервали върху тънък чорапогащник. В комбинация с деликатен фон, те са изключително изразителни и ще бъдат идеално допълнение към твоя градски стил. Моделът демонстрира силната тенденция за поставяне на надписи и лога върху дрехите като декоративна форма. Чорапогащниците Letters ще бъдат идеалното предложение за жени, които са наясно с тенденциите и могат лесно да ги комбинират с различни стилове. Можете лесно да обогатите небрежната си визия с тези чорапогащи. В същото време те ще допълнят по интересен начин скучните тоалети за официални или вечерни случаи.

През пролетния сезон колекциите на модни къщи като Dior или DKNY се отличават с мотиви на петна, които могат да бъдат намерени на почти всеки елемент от облеклото. В Gatta, следвайки тенденциите, поставихме този детайл върху чорапогащи Arti. Петната са разположени неравномерно върху тънкия чорапогащник, създавайки ефект на пръскане с боя. Чорапогащите Arti са предложение, което феноменално ще допълни по-смелите стилове. Те ще изглеждат страхотно в комбинация с черни боти, съчетани с кожено яке. В комбинация с малка черна рокля и класически високи токчета, чорапогащникът ще създаде по-официална визия, перфектна за една вечер навън.

 

Романтичен и смел

Когато създаваме нови модели чорапогащи, ние знаем, че всяка жена е различна и искаме всяка от вас да намери нещо за себе си в новата колекция чорапогащи Gatta. Така че не можехме да пропуснем романтични модел и тук ви предлагаме уникални чорапогащи с флорални мотиви. Следвайки световните тенденции, които представят цветните акценти като много женствен и романтичен елемент в продължение на много сезони, ние създадохме чорапогащи Faria. Цветния мотив в този модел представя тенденция, която е много силна от няколко сезона и е синоним на женственост, съчетаваща лекота и красота със съблазнителен характер.

Чорапогащите Fleur са модел, който създава нови тенденции вдъхновени от жакардовата дантела. Комбинацията от имитация на шарени чорапи и дантелени бикини изглежда изключително чувствена и женствена. Комбинирайки ги с рокля или пола и високи токчета, ще създадете тоалет, който несъмнено ще привлича вниманието. Моделът на чорапогащника по ефектен начин подчертава женствеността, добавяйки самочувствие. Този модел ще бъде идеалният избор за романтична среща или вечерно излизане с приятели. А в комбинация с  ботуши или боти и кожено яке, така модерно този сезон, ще създадете оригинален гръндж стил.

 
Запознайте се и с най-новата колекция Къси и 3/4 чорапи от марката Gatta ...

 

Търсите ли идея за стайлинг за Свети Валентин?

прочети още

Чорапогащи имитиращи чорапи - чувствай се удобно и изглеждай съблазнително

прочети още

Провери колко е лесно със специалните модели чорапогащи Gatta

прочети още

Готови за училище с Gatta!

прочети още

Започни есента със стил!

прочети още

Kолекция чорапогащи Gatta сезон Пролет/Лято

прочети още

Спрямо вашия ръст и килограми, можете да определите най-подходящия за Вас размер от продуктите на Gatta.

прочети още