Нова колекция Есен-Зима 2021

Нова колекция Есен-Зима 2021

Започвате ли вече да мислите за предстоящия есенно-зимен сезон? Когато планирате есенните си тоалети, не бива да забравяте чорапогащите. Този сезон те ще бъдат важен аксесоар, който ежедневно ще подчертава вашата индивидуалност и ще ви накара да изглеждате специални. Геометричните шарки, чорапогащите, имитиращи чорапи и наситените цветове, ще са хит на сезона. Открийте най-новата колекция чорапогащи Gatta и очаровайте със своя стил.

 
Световните тенденции  за сезон Есен / Зима 2021 г.

След цветния летен сезон е време за приглушена есен. Както всеки сезон, модните ревюта на най-известните дизайнери бяха пълни с вдъхновяващи идеи за нови модели чорапогащи. При Dior доминираха вечните диаманти и точки в класическо черно, MiuMiu полудя по цветовете, а на модните ревюта на Chloé можехме да видим множество романтични флорални шарки. Ние също следим тенденциите. Новата колекция чорапогащи Gatta за сезон есен-зима предлага нови модерни дизайни, които този сезон ще се превърнат в символ на женствеността.

 
Колекция чорапогащи Pasione
Започваме есента с новости! Линията Pasione е създадена с деликатност и романтика, които си заслужава да присъстват във вашите модни визии. Чорапогащи Pasione са вдъхновени от флорални мотиви с чувствен характер. Особеност на тези чорапогащи е смелата комбинация от шарки и контрастни елементи. Мотивите на моделите са взаимствани от популярни декорации от близкоизточната култура.
В такива чорапогащи ще изглеждате чувствено и стилно едновременно.
Чорапогащи Pasione 02Чорапогащи Pasione 01
 
Колекция чорапогащи Lattice

Другата ни нова линия Lattice е завръщане към ретро стила. Модните мотиви, вдъхновени от дизайна от 60-те и 70-те години, се завръщат този път върху чорапогащи с плътност от 40 DEN. Мотивите са с изключително изразителни абстрактни елементи в жакардова версия, вплетени в интересна геометрична мрежа. Всичко това създава триизмерен ефект на чорапогащника.

Всички жени, които ценят ретро елегантността, ще се влюбят в тази колекция.

Чорапогащи Lattice

 
Колекция чорапогащи Girl-up

Това е добре позната линия чорапогащи, която е традиционна за Gatta от няколко години. Този сезон чорапогащите, имитиращи момичешки чорапи, имат шарена декорация на бедрото, вдъхновена от емблематичния десен пепит. Този модел се предлага в две изключително модерни цветови комбинации. Първият вариант чорапогащи Girl-up 41 Foxi е комбинация от бежов, черен и цвят джинджифил, а вторият вариант чорапогащи Girl-up 41 Midnight е комбинация от бежово, черно и приглушен син акцент.

Girl-up 41 foxyGirl-up 41 Midnight

 
Чорапогащи Trini

Линията чорапогащи Trini е създадена за жени, които не се страхуват да бъдат забелязани. Моделите ни в този случай бяха вдъхновени от оптичното изкуство, което създава илюзията за дълбочина на плоските форми. Фигуралните чорапогащи Trini се характеризират с уникален ефект на геометрична оптична илюзия и дълбочина на шарките. В същото време приглушените цветове придават изтъненост на модела.

Чорапогащи Trini

 

Колекция чорапогащи Sassi

Време е за цветове! Известната и харесвана линия чорапогащи Sassi с плътност 50 DEN, комбинира 3 елемента: елегантни шарки, черен и интензивен цвят. Тази година сме подбрали най-модерните цветове на есенния сезон - дълбок нюанс на червено „persian red“ и прекрасен син цвят „midnight“. А шарките са - така модерните пепит и фина оплетка.

Фигурални чорапогащи Sassi 09Фигурални чорапогащи Sassi 10

 
Колекция чорапогащи Loretta

Това е най-обширната линия чорапогащи, в която ще се влюбите от пръв поглед. Изработени от непрозрачен, мек микрофибър с дебелина 50 DEN, те са идеални за по-студените дни. Благодарение на използването на 3D технология, тези чорапогащи са изключително еластични.

Фигурален чорапогащник Loretta

Търсите ли идея за стайлинг за Свети Валентин?

прочети още

Чорапогащи имитиращи чорапи - чувствай се удобно и изглеждай съблазнително

прочети още

Провери колко е лесно със специалните модели чорапогащи Gatta

прочети още

Готови за училище с Gatta!

прочети още

Най-актуалните чорапогащи за предстоящия сезон

прочети още

Kолекция чорапогащи Gatta сезон Пролет/Лято

прочети още

Спрямо вашия ръст и килограми, можете да определите най-подходящия за Вас размер от продуктите на Gatta.

прочети още