Нова колекция чорапогащи Girl-up

Нова колекция чорапогащи Girl-up

Чудите се какво да облечете – чорапи или чорапогащи? Не е нужно да избирате! Gatta има уникално решение за вас: чорапогащи, имитиращи чорапи. Звучи добре, нали? И изглежда още по-добре на крака. Вижте колко лесно е да съчетаете комфорт и секси визия. Заложете на чорапогащи от линията Girl-up на Gatta.

 

 
 

Чорапи под формата чорапогащи - комфорт и перфектна визия в едно

 

Модел Girl-up 42

 

Дамските чорапогащи, имитиращи чорапи са идеалното решение за любителите на стила с нотка чувственост, които същевременно ценят максималния комфорт в ежедневието. С други думи, това е перфектно предложение за всяка от нас. В отговор на тези модни тенденции Gatta създаде уникална линия Girl-up чорапогащи, които имитират чорапи. Чудите се как е възможно? Изработени са от две нишки с различна дебелина - от горе до средата на бедрото са по-тънки, прозрачни, а останалата част е по-дебела. Последната есенно-зимна колекция включва модели с дебелина 20/60 DEN и 20/40 DEN. Това прави чорапогащниците да наподобяват чорапи над коляното, носени върху тънки класически дамски чорапогащи. Някои от моделите имат декоративна шарка на бедрото. Благодарение на колана тип T-банд, чорапогащите могат да се носят дори със супер къса пола, рокля или шорти, акцентирайки на оригиналната шарка, която се вижда само в средата на бедрото.

 

Въпреки че чорапогащниците Girl-up са много екстравагантни, те могат успешно да се носят всеки ден. Така както класическите дамски чорапи Gatta, които не са запазени само за специални поводи.

Чорапогащите Girl-up 44 се отличават с имитацията на жартиер, както и с декорация  - мотив арабеска. Модела е изключително елегантен и ще придаде класа на всеки стайлинг.

 

Чорапогащите Girl-up 45 на пръв поглед изглеждат гладки и класически. Но всъщност, те се отличават с ясно изразен релеф, получен от специфичното преплитане на нишките. В долната част рипсените линии са прави, но на бедрото, точно на края на непрозрачната част, преминава в моден зигзаг. Това е идеално решение за есенните и зимни студове.

 

Елегантен, но необичаен модел, вдъхновен от геометрията. Чорапогащите имитиращ чорапи Girl-up 46 са модерно допълнение към всеки стил. В средата на бедрото има оригинална шарка от вертикални линии с различна дължина.

 

Носейки чорапогащи, имитиращи чорапи от колркцията Girl-up на Gatta, вие си гарантирате изключителен комфорт, осигурен от най-качествените материали. В същото време можете да се насладите на чувствен вид с нотка на сексапил.

Търсите ли идея за стайлинг за Свети Валентин?

прочети още

Провери колко е лесно със специалните модели чорапогащи Gatta

прочети още

Готови за училище с Gatta!

прочети още

Започни есента със стил!

прочети още

Най-актуалните чорапогащи за предстоящия сезон

прочети още

Kолекция чорапогащи Gatta сезон Пролет/Лято

прочети още

Спрямо вашия ръст и килограми, можете да определите най-подходящия за Вас размер от продуктите на Gatta.

прочети още